Zeeheldentuin heeft nieuwe commissaris communicatie & evenementen

De Zeeheldentuin heeft per februari een nieuwe commissaris communicatie & evenementen. Annette Osinga heeft na vier jaar het stokje overgedragen aan startend ondernemer Lotte Nijkamp. Lotte is communicatieprofessional en ondernemer bij woanderlust en krijgt energie van het helpen van ondernemers en ondernemende bedrijven en organisaties met hun communicatievraagstukken. Lotte gaat haar passie inzetten om De Zeeheldentuin te helpen met het binden en boeien van de buurt, (potentiële) donateurs en andere belanghebbenden.

De eerste grote klus is het organiseren van de officiële opening tijdens het klusweekend op 20, 21 en 22 maart. Gedurende drie dagen wordt er fanatiek geklust in De Zeeheldentuin, zodat deze na het weekend in gebruik genomen kan worden. Op zaterdag, de eerste lentedag van 2015, wordt de tuin officieel geopend. Het hele weekend is de tuin open en kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen.

“Hoewel geen bedrijf, past de Zeeheldentuin, perfect binnen de doelgroep van mijn bedrijf. Ik help namelijk ondernemende organisaties -met passie voor hun vak- bij het bouwen en houden van hun merk(beleving). En precies dat ga ik ook doen bij de Zeeheldentuin. Een goed initiatief geleid door een groep enthousiastelingen die hier met veel passie mee bezig is. Ik heb dan ook veel zin om mijn kennis, kunde en passie in te zetten voor deze prachtige tuin in het levendige Zeeheldenkwartier.” Aldus Lotte.

Lotte en de overige bestuursleden van De Zeeheldentuin hebben veel zin in de samenwerking. En bedanken Annette voor haar enthousiasme en inzet in de afglopen jaren.

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws