Save the Date: 21 juni zomeractiviteit

Pop-uppen in de Zeeheldtuin

Op 21 juni is het tijd voor een gezellig zomeractiviteit in de Zeeheldentuin. De activiteitencommissie is samen met Foodies & Friends druk bezig met het organiseren van een heuse pop-up lunch in de tuin. Omdat de organisatie nog in volle gang is, kunnen we nog niet heel veel vertellen. Maar wees verstandig en reserveer 21 juni vast in je agenda. We zullen starten om 12:30 uur.

Het thema van de lunch heeft natuurlijk alles te maken met de zomer en deze tuin. We serveren een lekkere lunch met een ruime keuze aan verse salades, broodjes, koude gerechtjes, sapjes en heerlijke zoetigheden, veelal vegetarisch, mooi aangekleed zoals je van ons gewend bent. En natuurlijk alles vers, met goede ingrediënten en zelfgemaakt! 


We verwelkomen jullie om 12:30 en we hebben plek voor 40 volwassenen en alle kinderen die daarbij horen! Het is een lunch aan lange tafels, we rekenen op mooi weer (en hebben uiteraard een alternatief voor slecht weer). We hebben ook een programma voor jonge kinderen dus iedereen is welkom! Naar verwachting duurt de lunch tot ongeveer 15:30 uur, maar je kunt natuurlijk langer van de tuin blijven genieten.

We zijn nog bezig met de organisatie van een klein programma naast de lunch (denk aan: rondleiding Zeeheldentuin, muziek en een programma voor kinderen) maar hierover later meer.

Meld je aan met een e-mail naar info@foodiesandfriends.nl. Wij nemen alleen aanmeldingen via dit e-mailadres aan en letten daarbij op volgorde van aanmelding. Vol = vol. Geef bij je aanmelding alvast je dieetwensen (of je allergieën hebt of vegetarisch eet) op, dan houden wij daar rekening mee.

Betaling
Let op: Wij hebben geen winstoogmerk en ontvangen jouw betaling graag voorafgaand aan het evenement zodat wij inkopen kunnen doen. 

Meer info over de manier van betalen volgt na aanmelding.

Prijs volwassenen €19,95
Prijs kinderen €9,95

In de prijs van de lunch is een kleine donatie voor de Zeeheldentuin inbegrepen. 

Alcoholische drank zal apart (cash) verkocht worden en is dus niet inbegrepen in de prijs. De opbrengst hiervan gaat naar de Zeeheldentuin en het voortbestaan van dit mooie initiatief! 

Daarnaast bieden wij ook enkele van onze producten, zoals de welbekende granola en chutney, maar mogelijk ook ander lekkers, aan. Ook hier graag cash betalen.

Meld je snel aan via het facebookevent of per mail, het belooft een mooie middag te worden! Wij hebben er veel zin in!

Pop-up evenementen door Foodies & Friends
Foodies & Friends is gestart door Eva Schoorl en Ilse van der Caaij. Twee amateur koks die dol zijn op lekker, gezond, duurzaam, bijzonder, werelds en mooi eten en drinken en het leuk vinden om dat met jou te delen!
Foodies & Friends organiseert pop-up evenementen op onverwachte locaties; huiskamers, winkels, verlaten loodsen enz. Shared dining, een 7 gangen menu, een lunch een high-tea… werelds of juist klassiek. Wij verrassen je graag met onze creaties en thema’s! 

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws