Zeeheldentuin wint Kikker Groenprijs

Afgelopen donderdag hebben wij in Hoevelaken de Kikker Groenprijs in ontvangst mogen nemen. De Kikker Groenprijs is een aanvulling op de Nationaal Groenfonds Natuurprijs en richt zich enkel op projecten die met kinderen te maken hebben. De Zeeheldentuin heeft hiervoor een spannend Kikkerverhaal ingediend en daarmee zijn wij tot winnaar verkozen.

De Zeeheldentuin is erg blij met deze erkenning en ook met het prijzengeld van 2000 euro. Dit komt volledig ten goede aan de jaarlijkse kosten die de tuin met zich mee brengt. Denk hierbij aan het afbetalen van de grond en het beheer en onderhoud. Dit zijn flinke kostenposten waardoor wij jaarlijks rond de 18.000 euro aan donaties, fondsen en sponsoring nodig hebben. Deze prijs van 2000 euro kunnen we dan ook goed gebruiken.

De erkenning en waardering van de tuin is natuurlijk minimaal net zo belangrijk. Wij hopen dat vele kinderen, hun ouders en andere volwassenen vanaf nu regelmatig met veel plezier in te tuin zullen komen om te genieten, te ontmoeten en te ontspannen.

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws