Stekjes-ruil-middag in de Zeeheldentuin op zaterdag 23 april

De lente is begonnen!

De lente is nu eindelijk echt begonnen, het moestuintjesseizoen kan van start! Iedereen is druk bezig geweest met plantjes kweken, thuis of in de iglo, en nu is het moment om deze stekjes in de tuin te poten. Dat betekent weer volop bloei, groei en leven in de tuin. Het nieuwe tuinseizoen willen wij vieren met een gezellige middan. Op Zaterdag 23 april organiseren we een stekjes-ruil-middag in de tuin. Dus heb je heel veel bijvoorbeeld tomatenplantjes, ruil die dan met een medetuinierder voor een spinaziestekje! Ook aan de kinderen is weer gedacht. Zij kunnen deze middag weer klussen en knutselen met het Haags Kinderatelier. 

Stekjes ruilen
Kom jij ook je stekjes ruilen? De ruilmarkt vindt plaast in de Zeeheldentuin (uiteraard!) en zal om 14:00 uur beginnen. We verwachten dat tegen half vier iedereen wel uitegeruild is. En misschien de eerste stekjes zelf al zijn gepoot. De ruilmarkt wordt afgesloten met een gezellig borrel. 

 

Kinderactiviteit
Ook deze keer hebben we in samenwerking met het Haags Kinderatelier weer een leuk programma neergezetvoor de kleine tuinmannen en -vrouwen. Ook deze beginnen om 14:00 uur en zijn rond 15:30 uur afgelopen. Bij mooi weer in de tuin. Mocht het onverhoopt minder lekker weer zijn, dan is het binnen bij Atelier van Speijk.

 

Workshop Boerderij maken, met varkentjes in de modder; knutselen en schilderen. Leeftijd 5-7 jr € 10 (O’pas € 5; leden Zeeheldentuin € 7)

Workshop Bloemenzooi; 3D-fantasieboeketten van vrolijke afvalmaterialen. Leeftijd 8-12 jr € 10 (O’pas € 5; leden Zeeheldentuin € 7)

Opgeven voor de kinderworkshops kan tot donderdag 21 april 13.30 uur via www.haagskinderatelier.nl/agenda of reserveer@haagskinderatelier.nl

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws