Chi Kun in de Zeeheldentuin

Laat je energie stromen!

Begin de week goed vol met ener-chi en doe zondag 10 juli mee met de cursus Chi Kung in de Zeeheldentuin. Met deze cursus maak je kennis met de de beginselen van Chi Kung en leer je hoe je je energie beter door je lichaam kan laten stromen.

Jong of oud, sportief of niet, gezond of met beperkte conditie, iedereen kan mee doen aan de cursus. Speciale matjes, schoeisel of trainingsbroeken zijn niet nodig. 

De cursus wordt gegeven door een ervaren docent van Chi Kung Studio. Kosten zijn €10 en we starten om 11:00 ’s ochtends. Inschrijven kan via dit formulier

Over Chi Kun:
Chi Kung is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. En kan worden vertaald als ‘werken met levensenergie’. Chi Kung is een verzamelnaam voor oefeningen die ervoor zorgen lichaam, energie en geest weerbaar te maken en in balans te brengen. Het doel is natuurlijke groei gedurende een lang, gezond en vitaal leven. De meest bekende vorm van Chi Kung is Tai Chi.

Chi Kung oefeningen bestaan uit statische houdingen en bewegingen volgens een vast patroon. Door het beoefenen van Chi Kung breng je meer aandacht naar jezelf. Naar je lichaam, geest en emoties.

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws