Paaseieren zoeken in de Zeeheldentuin

Kom naar het aanschuif paasontbijt in de Prins Hendrikstraat

Op 6 april 2015, tweede paasdag, organiseert ondernemersvereniging BIZZeeheldenkwartier i.s.m Bewonersorganisatie de Groene Eland een gigantisch aanschuif paasontbijt in de Prins Hendrikstraat om te vieren dat de herbestrating in de Zoutmanstraat en Prins Hendrikstraat gereed is. Om dit feestelijke moment te vieren zal Wethouder BSKB Boudewijn Revis deze ochtend inluiden met een ouderwets potje 'eitje tik'. Aansluitend zullen alle ontbijters de Zeeheldentuin bezoeken voor een korte rondleiding en kunnen de kinderen paaseieren zoeken in de tuin.

BIZZeeheldenkwartier roept alle inwoners, ondernemers en fans van het Zeeheldenkwartier op onder het motto: 'Sharing is caring' ontbijt mee te nemen en te delen met buurtgenoten. Zelf zorgen zij deze ochtend voor de drankjes en muzikale aankleding. Voor deze gelegenheid kan je aanschuiven aan de 300 meter lange ontbijttafel voor het gezelligste ontbijt van Den Haag. Neem direct je eigen bord, bestek en beker mee, want dit is wel zo duurzaam. 

Heb je nou geen zin om zelf een ontbijtje te maken? PimHet Gouden Konijn en John & June's hebben de oplossing! Reserveer van te voren bij één van deze drie leuke lunchrooms in de Prins Hendrikstraat een take-away ontbijt en haal deze op de dag zelf op. Zij kunnen je direct meer vertellen over de mogelijkheden. 

Na afloop van het ontbijt zorgt de Zeeheldentuin in de Tasmanstraat voor een rondleiding en mogen de kinderen in deze onlangs opgeleverde stadstuin paaseieren zoeken.

---------------------------------------------

Voor wie is het ontbijt?
Alle inwoners, ondernemers en fans van het Zeeheldenkwartier

Waar staat de tafel? 
Prins Hendrikstraat thv Prins Hendrikplein tot Waldeck Pyrmontkade

Wanneer vindt het plaats?
Tweede paasdag - 6 april 2015 om 10:00 uur

Wat moet ik meenemen?
Bord, bestek, beker en lekkernijen voor het ontbijt

Moet ik mij aanmelden?
Niet nodig, maar wil je zeker zijn van een tafel ter grootte van 6 personen? Reserveer via zeeheldenbiz@gmail.com.

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws