Zomerse pop-up lunch in de Zeeheldentuin groot succes

Afgelopen zondag (21 juni) vierden we het begin van de zomer. Tijdens de zomerse pop-up lunch, georganiseerd door Foodies & Friends, werden ruim 40 volwassenen en ongeveer 20 kinderen culinair verwend in de Zeeheldentuin. Hoewel het weer niet geheel meewerkte was deze pop-up lunch in de tuin een groot succes.

De Zeeheldentuin kiest ervoor om elk seizoen in te luiden met een activiteit. We vieren de overgangen tussen de seizoenen, zoals deze ook in de tuin duidelijk merkbaar zijn. Daarnaast is het een mooi moment om de buurt kennis te laten maken met de Zeeheldentuin. Een breed draagvlak binnen het Zeeheldenkwartier is de belangrijkste voorwaarde voor het succes van de tuin.

Gisteren werd de zomer ingeluid zoals het hoort: met buiten eten. Foodies & Friends verzorgde een heerlijke lunch met een duidelijk tuinthema. Alles vegetarisch en veel verse groenten. Naast de lunch, aan een lange tafel, werden er ook leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

“Een activiteit als deze is precies waar we van droomden toen we bezig waren met het ontwerpen van de tuin. Mensen samenbrengen en genieten in een ongedwongen sfeer. Het is dus enorm fijn dat ik hier vandaag onderdeel van mag zijn”. Aldus Daniel Jauslin, eigenaar en architect bij DGJ Architects & Landscapes

Donatie Zeeheldentuin
De Zeeheldentuin is voor haar voortbestaan afhankelijk van fondsen, sponsoren en donateurs. Jaarlijks moet er een fors bedrag worden (terug)betaald voor de aankoop van de grond. De opbrengsten van de lunch gaan dan ook naar de Zeeheldentuin. We hebben gisteren ongeveer 300 euro opgehaald.

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws