Klusweekend 21 en 22 maart

meld je aan voor het klusweekend

Op 20, 21 en 22 maart vindt het eerste klusweekend van 2015 plaats. We zullen drie dagen lang hard aan de slag om te zorgen dat de Zeeheldentuin na dit weekend in gebruik genomen kan worden. Zaterdag 21 maart, de eerste lentedag, staat tevens in het teken van de officiele opening van de Zeeheldentuin. Op deze dag zullen er naast de klusactiviteiten een tuintjesrace en de officiële opening plaatsvinden. Uiteraard staat elke dag in het teken van hard werken en genieten.

Voor het klusweekend zijn wij op zoek naar klussers! Mensen die zin hebben om samen met ons de eerste lentedag(en) lekker buiten door te brengen. We zullen diverse klussen beschikbaar hebben waaronder het maken van tuinbanken en 'rietvelt' stoelen en het bouwen van 'muurtjes' om de tuinen. Uiteraard gaat hard werken samen met genieten. We zorgen dan ook voor koffie en thee en sluiten de dag af met een gezellige borrel.

Het dag tot dag programma:

Vrijdag
Op vrijdag worden wij geholpen door ongeveer zestig vrijwilligers bestaande uit medewerkers van de afdeling Sociale Zaken van de Gemeente Den Haag en leerlingen van het Segbroekcollege.

Zaterdag
Op zaterdag doen wij mee aan NL Doet. Via dit vrijwilligersplatform hopen wij ongeveer zestig vrijwilligers te werven die ons op zatedag helpen met diverse klussen. Tevens ben je als klusser ooggetuige van de officiële opening van de Zeeheldentuin. Een feestelijke dag dus! Wij zorgen dan ook extra goed voor jullie. De hele dag is er koffie en thee beschikbaar, rond de lunch verzorgt HWW Zorg soep en een broodje voor onze vrijwilligers en gasten. En we sluiten de klusdag af met een gezellige borrel. 

Kom ook klussen en meld je aan via NL DOET! Mocht je nog vragen hebben, stuur ons een mailtje.

Zondag
Op zondag willen we graag samen met onze kersverse tuineigenaren aan de klus. Zij staan natuurlijk te trappelen om hun tuintjes in te richten. Tevens zullen we dan de laatste algemene klussen af ronden. Dus heb je na zaterdag nog meer kluszin of kon je er op zaterdag helaas niet bij zijn. Ook op zondag ben je van harte welkom. 

Kom klussen op zondag en meld je aan via een mailtje. Dan zorgen wij dat we de koffie en een mooie klus hebben klaarstaan.

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws