Samen bouwen aan de Zeeheldentuin

Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst op 12 januari 2016!

Sinds maart 2015 is de Zeeheldentuin open. En wat is er al veel gebeurd! Er wordt getuinierd, gecomposteerd, geklust en soms ook gezellig geborreld. Zodoende ontstaat er al een gezellige community van buurtbewoners die samen werken om van de tuin een levendige buurttuin te maken! In 2016 willen we hier samen met jullie nog meer werk van maken, met als kick-off onze nieuwjaarsmeeting op 12 januari.
Ik kom naar de bijeenkomst!

En nu?
We willen graag deze gezellige community verder uitbreiden door meer mensen bij de tuin te betrekken. Dus lijkt het jou leuk om te helpen in de Zeeheldentuin? Of heb je een idee hoe we de tuin nog leuker kunnen maken? En wil je een gezellige avond met andere betrokkenen uit de tuin? Kom dan naar de Zeeheldentuin-bijeenkomst op dinsdagavond 12 januari 2016 en proost samen op het nieuwe jaar! De avond begint om 19:30 en vindt plaats in bij ‘onze buren’ HWW Zorg - Op de Laan aan de Laan van Meerdervoort 110-112.

Laat weten dat je komt! Meld je an via onze FB-pagina of stuur een mailtje naar lotte@zeeheldentuin.nl. Zo weten we voor hoeveel mensen we koffie en thee kunnen zetten. En neem gerust die buurman, buurvrouw, vriend of vriendin mee die ook nieuwsgierig is naar de tuin. Iedereen is welkom!

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws