Uitnodiging: Tuinavond op 20 april

Kennismaken en Tuinregels

De tuin is geopend! En dat zie je. Er wordt flink geklust in de tuintjes en ook komen er al regelmatig mensen even binnenwandelen. Dat vinden wij natuurlijk fantastisch nieuws. Voor ons, als bestuur, is dit een nieuwe fase. Een fase van uitvoering, beheer en samenwerken. Daarom willen we aanstaande maandag (20 april) graag verder kennis maken met jullie, samen met jullie de tuinregels opstellen en kijken wie er allemaal geïnteresseerd zijn om een actieve bijdrage aan de tuin te leveren. Kom jij ook?

TUINAVOND
Aanstaande maandag, 20 april, zijn we om 20:00 uur welkom in het Court Garden Hotel. Hier zullen we gedurende anderhalf uur samen nadenken over de tuin. Op het programma staan het gezamenlijk opstellen van de tuinregels, leden werven voor de beheercommissie en natuurlijk het kennismaken met alle tuin-enthousiastelingen. Wil je erbij zijn? Stuur dan even mailtje naar lotte@zeeheldentuin.nl!

PRAKTISCH
Datum:   maandag 20 april
Tijd:       20:00 - 21:30 uur
Locatie:  Court Garden Hotel
Adres:    Laan van Meerdervoort 96

 

Deze bijeenkomst is voor IEDEREEN die het leuk vindt om mee te denken over de Zeeheldetuin of die een actieve bijdrage aan de tuin wil leveren. 

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws