Bijeenkomst #2: WE GAAN LOS!

Ben jij er 1 maart ook bij?

De vorige bijeenkomst was een groot succes. 35 mensen kwamen op de de eerste Zeeheldentuinbijeenkomst van 2016. Het was een gezellige en levendige boel en er zijn veel ideeen ontstaan voor 2016. In de tussentijd zijn een flink aantal bewoners aan de slag gegaan met deze ideeen. Benieuwd wat hier uit is gekomen? Of lijkt het je leuk om ook te helpen? Kom naar de tweede Zeeheldentuinbijeenkomst: WE GAAN LOS! We zien je graag op 1 maart om 19.30 bij 'onze buren" HWW zorg - Op de Laan aan de Laan van Meerdervoort 110-112.

WAT GAAN WE DOEN?
- Presentatie activiteitenkalender 2016 
- Updates werkgroepen 
- Oproep: "Artist in Residence" 
- Zadenbeurs

PRESENTANTIE ACTIVITEITENKALENDER 2016
Benieuwd wat voor leuke, gezellige, groene en culturele activiteiten je dit jaar te wachten staat in de Zeeheldentuin? De evenementengroep presenteert haar activiteitenkalender!

UPDATE WERKGROEPEN
Benieuwd wie er op dit moment allemaal betrokken zijn bij de Zeeheldentuin en wie wat doet? Op deze avond geven de werkgroepen en initatieven een update van hun activiteiten. 

OPROEP 'ARTIST IN RESIDENCE'
Lijkt het jou leuk om de ontwikkelingen in de Zeeheldentuin op een creatieve manier vast te leggen? Meld je dan aan als 'Artist in Residence' voor de Zeeheldentuin en presenteer jouw werk in de tuin en op onze Facebook pagina, website en instagram. 

ZADENBEURS
Zaaien kan volgens de kenners vanaf maart. Hoogtijd om de beste biologische zaden alvast in te slaan. En dan kan via de Zeeheldentuin! Onze tuinman Ward doet alvast een eerste selectie en voorverkoop. Zaden ruilen kan natuurlijk ook! Neem vooral je eigen zaden mee. 

AANMELDEN
Geef je op via de FB-pagina of stuur een mailtje naar lotte@zeeheldentuin.nl. Zo weten we voor hoeveel mensen we koffie en thee kunnen zetten. En neem gerust die buurman of buurvrouw mee die ook nieuwsgierig is naar de tuin. Iedereen is welkom!

MEER INFORMATIE
Lees hier de blog van de vorige bijeenkomst van 12 januari: 
http://www.zeeheldentuin.nl/entry/135/samen-verder-bouwen-aan-de-zeeheldentuin

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws